fbpx

За нас – фирма за Ремонт на бойлери

Ние се занимаваме предимно с ремонт на бойлери, с включено посещение в дома или на адреса на клиента. Работим на територията на гр. Стара Загора и близките населени места. Дейността ни е всеобхватна, като включва диагностика, отстраняване на повреди, подмяна на части, профилактика и почистване, консултации, саниране на течове, монтаж, демонтаж, доставка, както и търговия. Имаме партньорски отношения с най-разпространените и популярни марки електрически бойлери на нашия пазар.

В началото стартирахме като малък сервиз за всякакви електроуреди, като също така изграждахме или ремонтирахме електрически инсталации. Занимавахме се и с други електро услуги. Макар и да ни беше доста трудно да успяваме с всичко, се справяхме и всички наши проекти бяха успешни, макар и не в срок. С настъпването на пандемията и кризата, ни се наложи да бъдем по-гъвкави и да направим някои оптимизации. Затова преустановихме работата в сервиза ни и започнахме да изпълняваме само услуги, свързани с посещение на адреса на клиента, а впоследствие свихме дейността и се фокусирахме да вършим това, в което сме най-добри, имаме най-голям интерес и имаме възможност да се усъвършенстваме, а именно ремонтът на бойлери по домовете. Днес това е нашата основна дейност, заедно с продажбата им и всичко свързано с електрическите обемни бойлери. Все още се случва да изпълняваме и някои от гореизброените услуги, но това е по-скоро изключение и вероятно се отнася за някакъв авариен ремонт, монтаж на абажур, стар клиент, с когото вече работим или някаква друга допълните уговорка. За да сте сигурни, най-добре ни са обадете, за да се уточним дали можем да си бъдем полезни, но имайте предвид, че над 90% от времето се занимаваме с ремонт, монтаж или доставка на бойлери.

Fazomer.com е част от Гига Груп ЕООД. Но защо да ни се доверите и каква е нашата експертиза? Ако ни се обадите и направите поръчка за поправка на бойлер, то човекът, който ще ви посети на адрес, няма да е типичният майстор. Няма да е и просто електротехник, макар че е завършил преди години местния електротехникум с пълно отличие. Вас ще ви посети специалист, с квалификация електроинженер, с дългогодишен опит именно с бойлерите. Вероятно ще останете приятно изненадани от отношението, което ще получите, качеството на обслужване, знанията и уменията на нашия служител. Вероятно ще можем да ви решим други проблеми, както и да ви бъдем полезни с мнения и препоръки. Работим както с частни лица, така и с бизнес клиенти.

Свържете се с нас.