fbpx
Бойлери с Доставка и Монтаж
Бойлери с Доставка и Монтаж

Бойлери

с доставка и монтаж

Бойлери с Доставка и Монтаж в Стара Загора

  Запази час

  Попълни своите данни, избери желана дата и ние ще се свържем с теб допълнително.

  Доставят ни бойлер на място и ни го сменят?

  Точно така! Предлагаме комплексна услуга за клиенти, които искат да спестят време и пари, нямат възможност обикалят и транспортират бойлери, да проучват кои модели са по-качествени и по-сигурни, да търсят фирма за монтаж и демонтаж или просто не им се занимава. Идеята е да не се ангажирате с нищо и само след едно телефонно обаждане да имате нов монтиран хубав бойлер, и то в рамките на няколко часа.

  Гаранция

  Валидна гаранция с подпечатан сервизен монтаж отразен в гаранционната карта.

  Качество

  Отлично обслужване, консултация и професионални съвети за избор.

  Изгодно

  Безплатна доставка и символична цена на монтаж/демонтаж.

  Нов бойлер? Как можем да ви помогнем?

  Нека най-напред да разгледаме вариантите пред вас, когато сте решили да смените стария бойлер или искате нов за вашето ново жилище или офис. Ето как можем да ви бъдем полезни. Имате две възможности.

  Вариант 1

  Избирате си някакъв бойлер, купувате го и след като е вече при вас, се свързвате с нас. Изпращаме наш сътрудник на адрес, който източва и демонтира стария, след което монтира новозакупения.

  Вариант 2

  Свързвате се с нас и ние ви продаваме, доставяме на адрес и монтираме новия бойлер.

  Кое е по–изгодно?

  Еднозначно и категорично по-изгодния вариант за вас е Вариант 2. Бойлерите, които продаваме са без надценка и цената им такава, каквото е обявена в сайтовете на производителите. Доставката е безплатна. Конкретната цена за демонтаж на стария и монтаж на новия бойлер представлява персонална оферта за всеки клиент, която се изготвя според условията и мястото работа, но при Вариант 2 тази цена е символична. И не на последно място, печелите от това, че получавате обективен професионален съвет кой модел е най-надежден и сигурен и вече можете да направите информиран избор.

  Какви бойлери предлагаме и на какви цени?

  Продаваме качествени вертикални обемни електрически бойлери на четири марки производители – Елдом, Атлантик, Тедан и Бош. По-долу са някои от най-продаваните модели, а пълната ценова листа можете да разгледате от тук. Ако търсите бойлер, който не намирате в ценовата ни листа, можете да се свържете с нас и да попитате. Цената му ще бъде такава, каквато е обявена в сайта на производителя.

  Цена за монтаж и демонтаж

  Конкретната цена за демонтаж на стария и монтаж на новия бойлер представлява персонална индивидуална оферта за всеки клиент. Тя се определя в зависимост от помещението къде се намира бойлера, особеностите, времето и сложността на монтаж, типа строителство и други фактори. Сумата ѝ се уточнява задължително след БЕЗПЛАТЕН оглед на място. Това се отнася и за двата варианта описани по-горе, но когато бойлерът е закупен от нас, тя е символична, драстично по-ниска и доста по-изгодна за клиента.

  Какви са стъпките за поръчка на бойлер?

  1. Най-напред трябва да се свържете с нас, да си запазите час за посещение на адрес от наш сътрудник. Най-лесно и бързо това става по телефон, но можете да изберете и друг предпочитан от вас начин.
  2. При посещението се прави оглед на мястото за монтаж, запознаване от какво имате нужда, помощ и консултация при избора на нов бойлер. Предоставя ви се пълната ценова листа и се уточняват условията за монтаж. Обръщаме внимание, че това посещение и консултация с наш специалист е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО и оправената оферта по никакъв начин не ви задължава или ангажира финансово или с нещо друго.
  3. Ако посочените условия ви устройват се насрочва кога бойлерът да бъде доставен. Това може да се случи и непосредствено веднага след отправената оферта или в друго удобно време.
  4. С доставката на новия бойлер се извършват и последващите действия на източване и демонтаж на стария. Следва окачване на новия, монтажни дейности и свързване към водопроводната и електроснабителната мрежа.
  5. След приключване на работата, нашият сътрудник ви запознава с ползването и особеностите на бойлера. Попълва ви гаранционната карта и ви я предава заедно с прилежащите и документи - книжка за експлоатация, касова бележка, фактура или др. Обръщаме ви внимание, че трябва да съхранявате гаранционната карта заедно с останалите документи. Обикновено гаранционното обслужване се поема от посочените в картата сервизи, така че покупката на бойлер, заедно с монтаж от нас отново не ви ангажира по никакъв начин.

  Често задавани въпроси

  Колко струва монтаж/демонтаж на бойлер, ориентировъчно?

  Уважаеми клиенти, цената за демонтаж на стар бойлер и монтаж на нов такъв е строго индивидуална и се определя фактори, които сме изброили по-горе. Тя умишлено не е упомената, защото качеството на услугата може да бъде различно и да варира. Няма как да ви дадем дори ориентировъчна цена по телефон или имейл без физически да е направен оглед на мястото и условията за монтаж. За това той е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, както и съпътстващата го консултация и НЕ ви задължават или обвързват по никакъв начин.

  Мога ли да поръчам монтаж на бойлер извън работно време или пък през почивните дни?

  Заявки извън работно време и през почивните дни подлежат на допълнително договаряне и условия. За целта обаче отново трябва да се свържете с нас и да попитате дали имаме възможност да изпълняваме услуги в конкретния ден или час.

  Не живея в Стара Загора, а в град или село, които са в областта. Мога ли да се възползвам от услугата?

  Да, можете. Извършваме услугата за доставка и монтаж на бойлери до близките населени места, но в такъв случай доставката не е безплатна и условията са обвързани с допълнително договаряне. Дори можем да доставим бойлер и извън областта стига посочените условия да ви устройват. Също така е добре да опишете или още по-добре да изпратите снимков материал на настоящия монтаж на стария бойлер.

  Мога ли да закупя от вас бойлер с доставка, а да си го монтирам сам?

  Принципно можете и доставката ще ви бъде безплатна. Но според условията на производителите на бойлерите, за да ви бъде валидна гаранцията, има посочено изискване, че не е достатъчно технически грамотен човек с познания да извърши монтажа, а трябва специализирана фирма за ремонт на бойлери да извърши това и да го отрази в гаранционната карта.

  Само нови бойлери ли монтирате?

  Да. Посочената услуга за доставка и монтаж на бойлери се отнася единствено за нови бойлери.

  Как стои въпросът с гаранцията и обслужването ѝ?

  Гаранционните срокове и условия са различни според различните модели бойлери и се определят от техните производители. Гаранционните ремонти се обслужват от фирмата - производител на бойлера и отново не ви обвързват или ангажират с нас.

  Кога може да бъде отказа услугата?

  Услугата е валидна единствено за вертикални обемни електрически бойлери. Не се занимаваме нито с монтаж, нито с ремонт на хоризонтални или проточни бойлери. Ако старият бойлер е присъединен към ВиК мрежата посредством старата система с тръби и холендри, то не можем да бъдем полезни - можем да помогнем, само ако е подвързан с гъвкави връзки. Също така, за да бъде успешно извършена услугата най-напред трябва да има нормален достъп до мястото за демонтаж на стария и монтаж на новия. При случаи с бойлери, които са поставени в ниши, труднодостъпни места, вградени в окачени тавани или помещения където няма достъп също може да бъде отказана услугата. Излишно е да уточняваме, че задължително трябва да бъде осигурено от клиента спирането на подаването електрозахранването и водоснабдяването.

  Как работим

  Ето една малка част от работата ни. За повече информация, разгледайте страницата ни във Facebook.

  4.9/5 - (136 votes)