fbpx

Доставка и монтаж на бойлери в Стара Загора

Доставка и монтаж на бойлери

Нов бойлер?

Рано или късно настъпва момент, в който ремонтът на бойлера ни вкъщи не си струва или не подлежи на такъв, или пък е твърде стар и морално неефективен и трябва да си вземем нов. Тогава възниква въпросът какъв бойлер да си купя? От къде? И как да ми го доставят? След малко ще ви представим нашата топ услуга, която ще ви отвори на тези въпроси. Но първо:

Кога трябва да се замислим за нов бойлер?

При някои модели бойлери се получава пробив в неелектрическата основа на нагревателя. Просто тя корозира с времето. В резултат на това те започват да капят от това място – първоначално капенето е лекичко сълзене, което с течение на времето се усилва и се превръща в сериозен теч. Нерядко този теч облива терморегулатора, защитите и ключа на бойлера. Насъбралата се вода много често стои в капака на тялото и допълнително мокри електрическите компоненти. Това води до къси съединения и повреди в тях. В повечето случаи, при такъв тип теч, се налага смяната не само нагревателя и анодната защита, която почти винаги „изядена“ с времето, а и на почти всички ел. части на бойлера, заедно с необходимите уплътнения. В зависимост от типа на бойлера, мястото на монтаж и условията, цената на ремонтът варира, но при всички случаи, крайната сметка не е особено ниска. Тук е моментът да вземем предвид възрастта на бойлера, да се консултираме със специалист, колко години прогнозира, че му остават и да се замислим, дали да не закупим нов. Да при такъв ремонт се сменя цялата ел. част на бойлера и на практика тя става нова и надеждна, но при закупуването на нов бойлер имаме гаранция от няколко години.

Вторият критичен проблем, който ще опишем е отново свързан с теч. Когато обаче протичането се получава от пробив във водосъдържателя, общо взето положението е неспасяемо. Въпреки че има варианти за заварки и временно запушване на пробойните – резултатът е крактовременно отлагане във времето на същинския проблем. Такъв тип пробиви се получават от силно варовита вода, при която котленият камък полепва по покритието на водосъдържателя и постепенно го унищожава. Нередки са и случаите, при които пробивът е във фланеца. Тогава бойлерът подлежи на ремонт и проблемът може да бъде отстранен, стига течът да не е в крайната част до уплътнението, която контактува с водосъдържателя. В такива случаи доста трудно може да бъде определено от къде точно е течът и успешния ремонт, може да бъде определен чак след смяната с нов фланец и прилежащите повредени части. А ако ремонтът не е успешен, интервенцията отново не е от най-евтините.

Третият момент в който можем да се замислим за нов бойлер е просто когато имаме много стар такъв. Някои клиенти ползват изключително стари бойлери (над 30 години). Те са с хром-никелово казанче, което е практически вечно. Това обаче не се отнася за металния кожух и електрическата част на бойлера. Още повече, че при неръждаемите бойлери се получава специфичен процес – електролиза, при който страдат нагревателите и който съкращава чувствително живота им. Дори при бойлери над 7-8 години се наблюдава корозия и ръжда по кожуха, в зависимост от влажността и поддръжката на помещението, където се намират. Нека не пропускаме и напредването на технологиите и че новите защити са по-качествени и по-надеждни от предшествениците, които с времето стареят и стават все по-неефективни. Животът на един бойлер обикновено е между 10 и 15 години, това е периодът, за който е време да се замислите за нов такъв.

Останалите повреди по бойлерите са предимно електрически и подлежат на ремонт. Въпрос на преценка и икономическа обосновка дали такъв ремонт си заслужава според възрастта на бойлера.

Защо закупите бойлер от нас?

При покупката на нов бойлер много често клиентите си задават няколко въпроса.

Какъв бойлер да си купя?

Много често с нас се свързват клиенти, търсещи съвет каква марка и какъв модел бойлер да си вземат. Някои се насочват към премиум модели, други към бюджетни решения, а трети към златната среда. Допитването до специалист е добра практика. Ние консултираме вас и според нуждите ви предлагаме няколко решения на различни производители, като обясняваме различните предимства и недостатъци. Закупуването на електрически бойлер от нас представлява един информиран избор на техника с гаранция за надеждност и практичност от професионалисти, които ежедневно се занимават с отстраняване на повреди на всички видове бойлери.

От къде да си взема бойлер?

Следващият въпрос, който изниква при покупката на нов бойлер е от къде да бъде закупен той – от някоя голяма верига, от специализиран магазин, от кварталната железария или друго място. От там пък, дали на изброените места има достатъчно разнообразие от модели и дали цената най-добра. С доставката на бойлер от нас вие спестявате време от търсене и избор на магазин, и то с най-богат избор и на най-добра цена! Все пак ако клиентът има предпочитания, от къде да закупи въпросния водонагревател, предлагаме вариант за транспортиране и доставка от конкретния търговски обект.

Доставка на бойлери

Някои клиенти се натъкват на проблем с транспортирането на бойлера до техния дом. На едни им е трудно да осигурят или нямат превозно средство, на други е проблем да отделят време. Причините могат да бъдат различни. Затова предлагаме доставка на бойлери в домовете на нашите клиенти. Направили сме го за вашето удобство. По този начин ви спестяваме време, търсене и ангажиране на транспорт за доставянето на бойлера. Вие можете да си вършете личната работа докато ние се погрижим за вас.

Демонтаж на стар и монтаж на нов бойлер

Независимо дали сте избрали ние да ви доставим бойлера или сте си го закупили от друго място, предлагаме демонтаж на стария бойлер и монтаж на новия. Процедурата включва източване на водата на стария бойлер, свалянето му, стабилно окачване към стената на новия, свързването му към прилежащите ВиК и електро мрежи и разбира се тестване.

По-ниска цена

Много наши клиенти предварително си закупуват бойлери от различни магазини, търсейки най-добрата оферта. Това е разбираемо и напълно логично. След което заплащат цената за услугата за монтаж и демонтаж на бойлер. Ако бойлерът бива закупен и доставен от нас, то крайната цена за самия бойлер плюс услугата за доставка, монтаж и демонтаж е по-ниска, тъй като ние работим с големите доставчици и можем да си позволим по-изгодни условия за нашите клиенти. Така вие получавате нов бойлер с услуга за монтаж на половин цена!

Гаранция

Всички наши бойлери се обслужват гаранционно от оторизираните сервизи за съответния производител и гаранционният срок е същия като по каталог. Това не бива да притеснява нашите клиенти от къде и кой магазин ще закупят бойлера си, тъй като гаранционните условия са същите, както в големите вериги.

Накратко – 6 причини защо да изберете доставка и монтаж на бойлери в Стара Загора от нас

  1. Информиран избор от специалисти какъв бойлер точно да си вземете;
  2. Спестявате от време и маркетинг от къде да си го закупите;
  3. Доставя ви се на място
  4. Демонтаж на стария и монтаж на новия бойлер
  5. По-добра цена
  6. Гаранция към официалните оторизирани сервизи

За повече информация разгледайте страницата ни, в която предлагаме електрически бойлери с включена доставка и включен монтаж на топ цени!

4.9/5 - (174 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>