Ремонт на бойлери и електроуреди по домовете в Стара Загора

Ако сте от Стара Загора и имате проблем с някой от електрическите уреди вкъщи, то сте на правилното място! Извършваме ремонт на битови бойлери, готварски печки и други електроуреди по домовете. Точно така по домовете, без да се налага да ходите до сервиз! Ние от Fazomer.com ще дойдем на място и ще отстраним Вашия проблем или ще вземем уреда и ще ви го върнем отремонтиран. За удобство на нашите клиенти, извършваме посещенията за ремонт на електроуреди по домовете и СЛЕД работно време. Ето и част от електро услугите, които можем да Ви предложим:

Ремонт на бойлери

Поправка на бойлери Теси, Елдоминвест, Дипломат, Матев, Аристон, Стибел Елтрон и други производители. Отстраняване на проблеми със загряване – смяна на
нагреватели, несработващи защити, терморегулатори, подмяна на нагорели ключове и клеми, саниране на течове и други неизправности. Предлагаме също монтаж и демонтаж на новозакупени и съответно стари бойлери. Ние от Fazomer.com сме професионален сервиз за ремонт на бойлери в Стара Загора на конкуренти цени!

Ремонт на печки

Ремонт на готварски печки, фурни, котлони, стъклокерамични плотове и някои видове проблеми по микровълнови по домовете. Проблемите могат да бъдат най-различно естество – смяна на изгорял нагревател, повреден терморегулатор, неработещо копче или пакетен превключвател, както и неактивна индикация за работа. Предлагаме поправка също и на отоплителни печки, калорифери и духалки.